Adventure time!

Tydligen hade min roomie (rummis? haha) med sig en present till mig från amerikatt som hon sög på till idag. Jag blev mycket exalterad. Fantastiskt fina Adventure Time-serietidningar! REJOICE!
 
 
Dessutom var de skitsnygga. Ni ser ju själva. Jag har börjat läsa mer serier men är för fattig så lånar mest det jag kan komma över. Bland annat fått tag i Full Metal Alchemist-mangan som min favvisanime baserar sig på. Mycket gott och peppigt.
 
Men eftersom jag började läsa mangan blev jag fett sugen på animen, Full Metal Alchemist Brotherhood och var tvungen att streckkolla den. Så nu var vi inne på serier snarare än serier (öhh). Jag har varit relativt duktig på att inte streckkolla serier det senaste, alltså inte plöja dem så hårt att resten av mitt liv upphör att existera. Men det har kommit ut en hel säsong av Ru Rauls Drag Race. Eftersom jag inte sett ett endaste avsnitt innan har jag inte lyckats göra något annat idag än att glo och fnissa och götta mig åt inte mindre än hela säsongen. Okej, inte finalen för den har inte kommit ut ännu. Reality-tv är en sån go hjärntvätt emellanåt. Master Chef får mig att vilja laga sjukt seriös mat. Hoarding - Buried Alive får mig att vilja städa och feng shuia. Project Runway får mig att vilja skapa något vad som helst. Face Off får mig att vilja rita. Ru Pauls Drag Race får mig att vilja sminka mig. Sen finns det vissa saker som bara får en att vilja äta/dricka olika saker. Exempelvis blir jag sinnes sugen på rödvin när jag kollar Game of Thrones. Inte för att jag tror att det är en reality-serie. Dock hade det varit rätt fett, för då hade jag blivit kompis med Khaleesi och Jon Snow och plottat ett makabert mord på äckliga pojkkungen Geoffrey. Antagligen att en drake eller en Dire Wolf äter hans fejs. Eller båda två kanske, tuggar lite om vart annat, det går ju inte så fort som en tror att tugga ner saker.
 
Men ja.
Name dropping i all ära, nu ska jag lyssna på nya Daft Punks nya singel hela natten och känna mig som en 16-åring. Länge sen musik var så exalterande.

Shy Guy halsband och feng shui

Så för ett tag sen var jag inne på panduro och kollade runt bland pärlor. Ibland när man surfar runt på pysselbloggar kommer det upp folk som gör en massa tufft med pärlor. Jag kan inget om pärlor förutom att trä dem på tråd, men de glittrar så fint och finns i massa färger så det är kul att titta på dem. I alla fall hittade jag ett hänge och blev mycket exalterad. Jag har sett folk som gör snygga broderier i såna här av kirby och liknande och har länge velat göra något själv. Eftersom jag precis återfunnit mina brodergarner (ödet) broderade jag en shy guy.
 
 
Ser lite luddig ut inser jag nu, men det är väl bara att putsa bort. Korsstygn är trevligt, det är den mest passivaktiva formen av handarbete för man syr egentlgen bara exakt samma stygn men måste ha mönstret framför sig så man kan inte sitta hur och var som helst.
 
Annars har jag skaffat mig en sekretär som är som en liten elefant. Det trumpetar när man öppnar den och är knubbig och vitgrå. Jag sitter vid den och kollar arbetsannonser och känner mig som en mycket seriös person.  Detta ledde dock till en del omöblering vilket fick min att inse att jag hoardar pysselmaterial. Tyg, garn, pärlor, spännen, spetsar. Vilket i sin tur ledde till att jag började feng shuia som en get. Min bästa form av feng shui är att ta allt jag har och lägga på golvet och sedan titta på det, dö lite inombords över att jag har så mycket grejer och sedan lägga tillbaka en sak i taget. Bara att hålla en sak i handen får en att inse att man 1 vill skapa något av den 2 vill ha den framme/på en annan plats 3 undrar vad fan det är och varför man sparat det? Nu tappar jag bort mig. Som vanligt skriver jag bara efter att jag druckit en liter kaffe och har svårt att hålla mig konsekvent.
 
Men ja. Happy joy, ett till halsand!

RSS 2.0